به گزارش مشرق، در نمای جلوی این مینی ون شاهد طراحی یک جلوپنجره بزرگ با گرافیک درونی Vشکل هستیم. چراغ های جلو یک بخشی است و خبری از پکیج دو قسمتی یا چراغ های متصل نیست. معمولاً در خصوص نمای کناری ون ها نمی توان خیلی توقع خاصی داشت یا به توضیح مورد خاصی پرداخت، بنابراین به سراغ نمای عقب وولینگ جیاچن می رویم.
چراغ های عقب این مینی ون طراحی فیزیکی ظریف و گرافیک داخلی زیبایی دارند و در این بخش هم هر چند خبری از چراغ های به هم پیوسته نیست، اما یک فلاپ پلاستیکی همرنگ بدنه، بین دو چراغ قرار گرفته است که نام Wuling روی آن نقش بسته است.
بخش داخلی
بخش داخلی این مینی ون چینش ۲+۲+۳ دارد. دو ردیف اول به صورت دوتایی و ردیف سوم صندلی ها به صورت سه تایی تعبیه شده اند. تریم داخلی نیز در برخی مدل ها دورنگ است که در لوکس تر نشان دادن این فضا تأثیر مثبتی گذاشته است.
مانیتور ۱۰.۲۵ اینچی، کلاستر نیمه دیجیتال، کنترل سیستم تهویه با ریموت، بلوتوث، سیستم دستیار صوتی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، کاپ هلدر و… بخشی از امکانات ایمنی و رفاهی وولینگ جیاچن محسوب می شوند.
مشخصات فنی
در بخش فنی برای وولینگ جیاچن از دو پیشرانه ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و توربوشارژ استفاده شده است. نمونه تنفس طبیعی قادر به تولید ۹۹ اسب بخار و نمونه توربوشارژ دارای حداکثر قدرت ۱۴۷ اسب بخار است. گشتاور این موتورها نیز ۱۴۳ و ۲۵۰ نیوتن متر اعلام شده است. یک گیربکس ۶ سرعته دستی و یا اتوماتیک CVT با تعویض مصنوعی ۸ سرعته هم وظیفه انتقال قدرت در این مینی ون را بر عهده دارد.
قیمت
در بحث قیمت گذاری، بی تردید وولینگ جیاچن سایر محصولات همرده چینی را آزار خواهد داد، چراکه این خودرو بسته به نوع پیشرانه و سطح تجهیزات، قیمتی معادل با ۱۰۵۰۰ تا ۱۱۲۰۰ دلار خواهد داشت.
منبع:اسب بخار